Nieuwe BlackVue Power Magic Ultra-batterij B-124X voegt 24V-compatibiliteit en USB-stopcontact toe

Nieuwe BlackVue Power Magic Ultra-batterij B-124X voegt 24V-compatibiliteit en USB-stopcontact toe

De BlackVue Power Magic Ultra-batterij is het beste parkeermodusaccessoire voor uw BlackVue-dashcam. De nieuwste versie (B-124X) biedt nu zowel 12V- als 24V-compatibiliteit en een USB-stopcontact.

Opmerking: update van de BlackVue Battery Bluetooth-app

e BlackVue Battery-app, waarmee u via Bluetooth verbinding kunt maken met uw Ultra Battery om de status te controleren, is bijgewerkt voor compatibiliteit met het nieuwe B-124X-model. Na het downloaden hebt u er afzonderlijk toegang toe of via het hoofdmenu van de BlackVue-app.

Dezelfde grote capaciteit en betrouwbaarheid

De B-124X heeft, net als de B-124 die eraan voorafgaat, een 12,8 V / 6000 mAh / 76,8 Wh batterij die wordt beschermd door een aluminium behuizing. Afhankelijk van je dashcam kun je 16 tot meer dan 24 uur parkeren. Net als zijn voorganger is hij gebouwd om de zwaarste omstandigheden te weerstaan. Dankzij de lithium-ijzerfosfaatcellen kan de B-124X betrouwbaar presteren onder extreme temperaturen, waardoor normale lithium-ionbatterijen een veiligheidsrisico vormen.

Twee manieren om het te installeren

De B-124X kan worden gevoed via de sigarettenaansteker van uw voertuig dankzij de meegeleverde adapter. Het kan ook via de zekeringkast met de meegeleverde kit worden aangesloten op het elektrische systeem van uw voertuig. We raden de hardwiring-methode aan voor de snelste oplaadtijd.

Wanneer aangesloten op de sigarettenaansteker, zal de B-124X op zijn best 5A trekken, opladen in minder dan 80 minuten.
Als de B-124X 'hardwired', kan hij tot 9A trekken en laadt hij in ongeveer 40 minuten op.

Nieuwe dubbele 12V / 24V-compatibiliteit

De originele Power Magic Ultra-batterij (B-124) was alleen compatibel met 12V-systemen.

De nieuwe B-124X voegt 24V-compatibiliteit toe, zodat u hem in de meeste individuele en commerciële of zware voertuigen kunt installeren.

Nieuw USB-stopcontact

De B-124X voegt ook een 5V (2A max) USB-stopcontact toe aan stroomaccessoires. Als u BlackVue Over the Cloud gebruikt, kan dit een oplossing zijn om uw Wi-Fi-hotspot in de parkeermodus te houden.