Korte omschrijving

Parking Mode hardwiring kit

 

Power Magic Pro

Korte omschrijving

Parking Mode hardwiring kit

 

€ 45,00
Aantal
Op voorraad

Bescherm uw batterij.
Geniet van Parking Mode.

Power Magic Pro levert stroom aan uw BlackVue via de accu van uw voertuig volgens de geconfigureerde spanning en timer om ontlading van de accu van het voertuig te voorkomen.

Parking Mode Switch

Parking Mode Switch ON: Power Magic Pro voorziet uw BlackVue van stroom, zelfs als de ontsteking van het voertuig is uitgeschakeld, totdat de spanningsonderbreking of time-outwaarde wordt bereikt.

Parking Mode Switch OFF: Power Magic Pro voorziet uw dashcam alleen van stroom wanneer de auto is ingeschakeld.

Twee systemen om te voorkomen dat de batterij leegraakt

Met Power Magic Pro kunnen zowel timer- als spanningsuitschakelwaarden worden geconfigureerd. Power Magic Pro zal de stroom naar de BlackVue onderbreken op basis van zowel de waarde Timer en Voltage Cut-off, wat het eerst komt. De timer kan worden ingesteld van 6 uur tot oneindig.

Naast de timer kunt u met Power Magic Pro een spanningsuitschakelwaarde instellen. Zodra de spanning van de accu van uw auto zakt tot de grenswaarde, stopt Power Magic Pro met het inschakelen van uw dashcam, waardoor uw accu wordt bespaard.

Timer Cut-Off Settings

U kunt Power Magic Pro configureren om uw BlackVue van stroom te voorzien voor een vooraf ingestelde duur, van 6 uur tot oneindig. De timerfunctie is alleen actief als het contact van het voertuig is uitgeschakeld en stopt automatisch als het contact is ingeschakeld.

* Ongeacht de timerinstelling wordt de stroom onderbroken zodra de spanning onder de geconfigureerde spanningsuitschakelwaarde komt.

Low Voltage Cut-Off Settings

Als het contact van het voertuig is uitgeschakeld, controleert Power Magic Pro regelmatig de accuspanning van uw voertuig terwijl u uw BlackVue van stroom voorziet. Als het vermogen onder het ingestelde uitschakelniveau zakt, schakelt Power Magic Pro automatisch de stroom naar de dashcam uit, waardoor de levensduur van de batterij van uw auto wordt bespaard.

Specifieke referenties

• Power Magic Pro
• Dubbelzijdige tape
• Voedingskabel
• Schroeven